Ausztriai munkák - Szobalány / szobafiú
 

Szobalány / szobafiú

2024.05.23.
Ausztriai munka, állás, ausztriai gyári munka munka, Parndorf

Vállalatleírás
Több mint 25 éve közvetítünk személyzetet olyan személyesen ismert, megbízható magánháztartásokhoz, akiket ingyenesen kísérünk végig az egész jelentkezési folyamaton, és széles körű támogatást és tanácsadást nyújtunk Önnek a bérezési tárgyalásoktól az állások célzott kereséséig. Célunk, hogy Önnek szakmailag és emberileg is megfelelő munkahelyet válasszunk és kínáljunk.

Állásleírás
Keresünk egy tapasztalt és jártas háztartási alkalmazottat/takarítónőt, aki magas szintű szolgáltatásorientációt hoz magával. Ön egy felelősségteljes, gyermek- és állatszerető háztartási alkalmazott, aki képes különféle feladatokat önállóan kezelni. A háztartási menedzsment iránti örömével és nagyon jó kommunikációs készségével együtt magas szintű személyes elkötelezettségét és motivációját is jellemzi. Célja, hogy szállodai színvonalon szervezze és kezelje a háztartást? Akkor Ön az a Mary Poppins, akit itt keresünk, mert egy szeretetteljes család azonnal egy jó lelket keres, aki mindent kézben tart. Tökéletesen kiismeri magát a háztartási munkában, a szolgáltatásokban, a takarításban, a mosási és további feladatokban? Ezenfelül állatbarát, rugalmas és rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel? Akkor ez az álommunka Önnek!

Támogatásra van szükség az alábbi területeken:

- Alapvető tisztaság fenntartása a ház minden területén
- Ruhákkal való foglalkozás (mosás, vasalás)
- Ágyneműcseréje
- Fürdőszobák takarítása
- esetleges kutya gondozása

Szereti, ha a háztartás ragyog, és a ruhák tökéletesen fel vannak készítve?
Magas szintű személyes elkötelezettséggel rendelkezik, és szívesen támogatna egy szimpatikus családot a mindennapi életben?

Akkor ez a munka Önnek való!
Várom jelentkezését.

Képességek
- Vasalás
- Vendégszobák takarítása
- Fizikai állóképesség
- Padlók tisztítása és ápolása
- Fürdőszobák tisztítása
- Ágyneműcseréje
- Ruhatisztítás

Szakmai tapasztalat
min. 2 év

Egyéb követelmények
- Jogosítvány: B

Általános információk
A vállalat adatai a Diszkriminációellenes Törvény szerint
A minimálbér, amely magában foglalja a túlfizetést a szobalány/szobafiú pozícióra, 4.000,00 EUR bruttó havonta teljes munkaidőben.

A jelentkezéshez meg kell felelnie az osztrák állam követelményeinek, hogy rendszeres foglalkoztatást tudjunk biztosítani.

Jelenlegi német nyelvű önéletrajzát az alábbi weboldalon található elérhetõségek egyikére küldheti el: https://jobs.ams.at/public/emps/jobs/BTR3739493_5160708_6

Várjuk jelentkezését!

 


Címkék
Ausztriai munka, állás, ausztriai gyári munka munka, Parndorf