Ausztriai munkák - Produkciós alkalmazott
 

Produkciós alkalmazott

2024.10.04.
Ausztriai munka, állás, ausztriai gyári munka munka, Parndorf

A cég leírása
Nemzedékek óta gyártunk kiváló minőségű élelmiszereket a gyermekek egészséges táplálkozására. Ezt következetesen megvalósítjuk az ökológiai gazdálkodásban végzett úttörő munkánkkal. Így járulunk hozzá a jövő generációihoz termékeink minőségével és a környezet megóvásával.

A következő tehetségeket keressük csapatunk megerősítésére gmundeni telephelyünkön:

Szakma
Produkciós alkalmazott

Munkakör leírása
Együttműködésünkkel és termelésünk támogatásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy gyártási folyamataink zökkenőmentesen és állandóan magas minőségben menjenek végbe, és segít abban, hogy együtt nagyszerű ételeket állítsunk elő.

Az Ön feladatai:
- Támogatás a gyártási folyamatban
- Anyagfeltöltés a gyártó- és/vagy csomagolósorainkon
- A rendszerek és gépek tisztítása
- Időben történő adatgyűjtés, dokumentálás (szkennelés)
- Minőségi és higiéniai előírásaink betartása

Elvárásaink:
- Érdeklődés az élelmiszergyártás gyártási folyamatai iránt
- Gyártási tapasztalat előnyt jelent
- Műszakos munkavállalási hajlandóság (3 műszak)
- Megbízhatóság, pontosság és tanulási hajlandóság
- Releváns német nyelvtudás

Amit kínálunk:
- Vonzó szociális juttatások és pénzügyi támogatások széles köre, mint például utazási költségtérítés, vállalati nyugdíjrendszerek, kedvezményes cégértékesítések és vonzó bónuszrendszer
- Költséghatékony HiPP saját bio céges étkeztetés, amely szezonális és regionális alapanyagokból készült ételeket kínál
- Nagyon jó munkahelyi légkör és kollegiális környezet lapos hierarchiával egy jól megalapozott, innovatív és nemzetközileg is aktív, kiváló hírnévvel rendelkező cégnél
- Átfogó képzés egy változatos tevékenységi területen

Ehhez a pozícióhoz 2550,69 eurótól kezdődő havi bruttó fizetést kínálunk (plusz 300,00 és 600,00 euró közötti vonzó juttatások), végzettségétől és szakmai tapasztalatától függően.

Elkötelezettséggel, kíváncsisággal és tanulási hajlandósággal bővítheti tapasztalati gazdagságát (beleértve a tanulószerződéses gyakorlat elvégzésének lehetőségét is), és továbbfejlődhet a termelésen belül, mind szakmailag, mind anyagilag (több mint 2776,84 euró), például egy további szerepkörbe. gépkezelő.

Szeretnél most a HiPP tagja lenni?

Szeretettel várunk!

HiPP hely Gmunden | Theresienthalstrasse 68 | 4810 Gmunden

Általános információk Cégadatok az egyenlő bánásmódról szóló törvénynek megfelelően A termelési alkalmazott munkakörének minimális fizetése teljes munkaidős foglalkoztatás alapján havi bruttó 2550,69 euró. Túlfizetési hajlandóság.

A jelentkezéshez meg kell felelnie az osztrák állam követelményeinek, hogy rendszeres foglalkoztatást tudjunk biztosítani.

Jelenlegi német nyelvű önéletrajzát az alábbi weboldalon található elérhetõségek egyikére küldheti el: https://jobs.ams.at/public/emps/jobs/BTR20241_16368109

Várjuk jelentkezését!

 


Címkék
Ausztriai munka, állás, ausztriai gyári munka munka, Parndorf