Szexuális erõszaktevõt tartóztattak le Bécsben

2016. February 10. 13:14 |
|

A 22 éves férfi állítólag 3 nõt próbált megerõszakolni Bécsben, a rendõrség jelenleg is további áldozatokat keres.

Január 4-edikén férfi egy 16 éves lányt lökött földre, leszorította a száját, kezeit, s lerántotta a nadrágját, majd megpróbálta megerőszakolni a 22. kerületben (Podlahagasse). Az áldozatnak hosszas küzdelem után sikerült ellöknie magától az erőszaktevőt, mire az elfutott.

Január 21-edikén szintén ugyanaz a férfi tett kísérletet nemierőszakra egy 24 éves nővel szemben a 22. kerületben (Eibengasse). Ebben az esetben a fiatal nő párja ijesztette el a gyanúsítottat.

Február 2-án éjszaka pedig egy 18 éves lányt próbált megerőszakolni - ezesetben is sikertelenül. A Vorgartenstrasse-én (2. kerület) található épület liftjében szorította le a lány száját miközben másik kezével tapogatta. Az áldozat végül sikeresen kijutott a liltből és segítségért kiáltott. A tettes ezesetben is elrohant.

A szexuális erőszaktevőről a bécsi Wiener Linien biztonsági kamerája készített felvételt - végül ezen fénykép segítségével kerítette elő a rendőrség vasárnap este.

A hatóságok azt kérik, hogy akinek tudomása van olyan támadásról, amit szintén a fényképen látható férfi követett el az jelentkezzen a következő telefonszámon: 01/31310/33310 vagy 33800

Címkék
Ausztriai munka, állás,

Hozzászólások