Parndorfi vásárlók éjszakája: akár 80%-os kedvezmények, divatbemutatók, tűzijáték és nyereményjáték

2014. August 7. 17:50 |
| Parndorf, Designer Outlet Parndorf, Late Night Shopping, Haute Couture Austria Award, Designer Outlet, outlet, programok,

Augusztus 21-én reggel fél 9-től este 11-ig tart a Designer Outlet Parndorf Late Night Shopping elnevezésű akciója, melynek keretein belül 80%-kal olcsóbban juthatunk hozzá márkás termékekhez, több mint 130 designer üzletben.

A parndorfi vásárlók éjszakáján nem csak a leárazások szerelmesei hódolhatnak kedvenc hobbijuknak. A meghosszabbított nyitva tartás alatt divatbemutatókat, a Haute Couture Austria Award díjátadó elődöntőjét és az új M&Ms figurát is megtekinthetik a látogatók. Élőben szól majd a The Bandaloop zenekar játéka, lehet pörgethetni a MARS szerencsekerekét, a gyerekeket pedig a Dinolandban és a játszótéren kötik le különböző programokkal.

Este 11-kor tűzijátékkal festik meg az eget, majd a szerencsés nyertes egy Fiat 500-assal gurulhat haza, a többiek pedig szinte ingyen szerzett, márkás designer termékekkel.

Részletek: Late Night Shopping 

Címkék
Ausztriai munka, állás, Parndorf, Designer Outlet Parndorf, Late Night Shopping, Haute Couture Austria Award, Designer Outlet, outlet, programok,

Hozzászólások