Magyar is érintett volt a bécsi lakástűzben!

2016. February 11. 21:09 |
|

Egy bécsi magyar is érintet volt a hétfői bécsi lakástűzben, melynek 31 sérültje volt. Elmondása alapján a tűzet szauna okozta. Írásos engedélyével közöljük személyes élmény beszámolóját és fotóit:

Beszámolójában elmondta, hogy senkinek nem esett komolyabb baja, de soha nem fogja elfelejteni a történteket! Párjával együtt tartózkodtak a lakásban, mikor hirtelen megérezték a füst szagát. Párja még meg is kérdezte: "nem e felejtettem valamit a konyhában, mondtam nem."

A lakásból kilépve korom fekete füst fogadta őket, mire kettőt szóltak volna a lakás is megtellt a sűrű füsttel. Végül a tűzoltók daru segítségével vitték le őket egyiküket "egy háló ingben, mezitláb". A mentősök füstmérgezéssel vitték őket kórházba, végül saját felelősségükre távoztak.

Valaki ilyen helyzetbe kerülne az eljárás: nedves törülközőt az ajtóhoz ezzel megakadalyozva a füstöt, es semmiképpen nem ugrani, bent maradni míg a tűzoltók megérkeznek.

A végére csupán ennyit üzen az olvasóknak:

"...annyit hozza fűznék, hogy üzenem mindenkinek értékeljetek minden pillanatot. A halálfélelmet amit átéltem nem kívánom senkinek, maga volt a pokol... Szó szerint...

Címkék
Ausztriai munka, állás,

Hozzászólások